Postkodlotteriet

Frun och jag håller fortfarande på att flytta. Vi behövde några konsoler till nya hyllor i förrådet. Sådana varor brukar vi handla på K-Rauta. Dessutom hade frun sett en snygg och smart rockhängare som heter Trappedal på Jysk. Den fanns med ett trevligt extrapris och kommer därför att pryda vår hall när lägenheten blir färdigrenoverad.

På väg hem blev frun sugen på semla. Så klart att vi svängde inom "Tempomannen" och köpte varsin semla. Som eljest när vi är hos "Tempomannen" så kommer vi ut med mer än som var tänkt. Han, "Tempomannen" har så mycket godis som är svårt att hålla fingrarna borta från. Framförallt grillad kyckling! Så det blev lite godis för kvällen med.

När vi kom hem fanns det ett paket bredvid brevlådan. Det var en gåva från Postkodlotteriet. Troligen var det en present efter en gratislott för någon månad sedan. Nog kommer vi att ha nytta av dessa glas vid sköna tillfällen.

Normalt skänker frun och jag inget till alla märkliga insamlingar, men Postkodlotteriet får 340 kronor i månaden till hjälp åt behövande ute i världen.

Nu lite avkopplande TV-tittande. Må gott och lev väl.

7 Jan 2023

Välkommen

En sagolik golfupplevelse

En trevlig golfklubb

En annan golfklubb

Några av mina bilder

Skapa hemsidan med N.NU.

Skriv din e-postadress här

blogglista.se