Planeringen har börjat

Det är två månader kvar till vi kan börja flytta in i den nya lägenheten på allvar. Med det menat flytta de stora möblerna. Ändå har planeringen börjat på llvar. Lådor med porslin och påsar med böcker går först.

Jag har förstorat upp ritningen för att kunna planerna placeringen av möblerna. Det stora frågan är var vårt stotra matbord ska så. Vi kan lätt få plats med 10 gäster. Trogen 12 om vi klämmer ihop oss.

Soffgruppen får plats var som helst i rummet, men matgästerna är oftast viktigare än sittgästerna. För, efter maten kan man alltid sprida ut sig lite överallt.

Naturligtvis har vi redan fått flyttnoja då det fortfarande är minst två månader till vi kan börja möblera lägenheten.
För, först ska fastighetsbolaget slipa parketten i vardagsrumme och måla fint i köket.

Samtidigt som vi planerar för det nya boendet håller vi på med att packa ner sådant som ska följa med oss, men även sådant som ska slänkas bort. Och ni ska veta att man samlar på sig på några år.

Här en del i ett fortfarande fungerande rum.


Kallförrådet och varmförrådet är redan fylla med lådor och svarta säcker med kläder som ska slängas i i kommunens förbränning. Vi vill inte gärna skänka bort kläder som använts under ganska lång tid. Bland annat min mors fina persianpäls.

Ha en skön måndag alla.

14 Nov 2022

Välkommen

En sagolik golfupplevelse

En trevlig golfklubb

En annan golfklubb

Några av mina bilder

Skapa hemsidan med N.NU.

Skriv din e-postadress här

blogglista.se