funderingar och tankar

Om dagens politiska röta

Repris på ett tidigare inlägg, men fortfarande lika aktuellt.

Jag sympatiserar inte med Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna SD, men jag har bra syn och kan läsa att SD hade 17,53 procent av 6.5 miljoner väljares röster och 62 mandat i Sverige riksdag.


Bild från val.se

Alltså var SD Sveriges tredje största parti i Sverige. Jag förmodar att SD skulle få än fler röster vid ett extraval idag. Därför förstår jag den panikrädsla många politiker har för ett extraval. I synnerhet Mp:s och V:s rädsla.

Människor dödas, misshandlas och våldtas på våra gator. Människor dör i vårdköer och de svagaste nekas assistans. Detta är akuta frågor som kräver kraftfulla åtgärder omgående. Jag skiter högaktningsfullt i om mördare är snälla och artiga.

Det politikerna gör mot det Svenska folket är inte bara landsförräderi utan också folkmord/etnisk rensning, det är bara det att de inte begriper detta faktum. Sverige befinner sig i ett lågintensivt krig, detta är det än färre som begriper!

Någon spottade på regeringen och kallade den oduglig. Man ska då veta att endast 26 procent av 6,5 miljoner väljare som lade sina röster i urnorna 2018 satte kryss på sina valsedlar (val.se). Vilka borde kallas för oduglingar undrar jag? Jo, de 4’810’000 oduglingar som inte gitte sätta kryss på sin avalsedlar.!

Vi måste på något sätt kolla folk innan de röstar. Exempelvis fråga om de kan namnen på partierna. Sverige håller på att gå under och halva befolkningen bara kör på som vanligt!

Stenevi tyckte i P1 att Sverige ska bli tillflyktsort för världens hbtq-personer. Visst, sänk landet ännu mer.

Så länge stora delar av befolkningen gör allt för att förminska, relativisera och vägra förstå roten till problemen samt att lösningen inte längre är temadagar i skolan så kommer detta bara eskalera.

Skjutningar, hot, rån, misshandel, knivhuggningar, våldtäkter. Dagligen sker horribla brott som förr skedde någon gång om året. Och samtidigt käbblar och tjafsar de, som bär skulden för allt detta, om makten att fortsätta vanstyra Sverige. Ofattbart!

Jag minns hur Sveriges Vidkun Quisling 2013 önskade människans absolut värsta avarter välkomna att ockupera och brutalisera mitt tidigare så fina Sverige.

Hundratusentals pensionärer kämpar för att få det att gå runt. Samtidigt lägger ”regeringen” miljard efter miljard på afghanska män utan skyddsskäl.

”Varannan i utsatta områden vill flytta. Främst orsak är hög kriminalitet. När det gäller lösningar på problemen med kriminalitet är de som bor i de utsatta områdena för tuffare tag. De vill gärna se strängare straff, fler poliser och kameraövervakning.”

När Björn Ranelid i helgen gick ut i ett känsloladdat Facebook-inlägg där han kallade svenska politiker för landsförrädare, möttes han av etablissemangets hånskratt.

Jag anser precis som Ingrid&Maria att Ranelid har helt rätt, det politikerna gjort och gör mot Sverige är landsförräderi på allra högsta nivå – aldrig i världshistorien har väl de styrande sålt ut sitt land och sitt folk på detta sätt.

Björn Ranelid skrev följande på Facebook den 2 juli 2021:

Många svenska politiker har blod på sina händer och de förråder Sverige och bereder väg för mördare, parasiter och fiender till kärlek, godhet och alla som vill leva i tillit och respekt för medmänniskan.

Avslutar med Milan Bundevic om ”värdegrund”: Ett ord skapat av fascister och använt av ynkryggar, för att manipulera idioter.

Lev väl och titta över axeln så gott det går.

4 Sep 2022

Välkommen till mig

Jan Sjöberg

Hemmabanan

Halmstad

Facebook

Instagram

Västkustliv

Prenumerera

Skriv in din e-post här nedan för att få nyheter. Du kan när som helst ångra dig och gå ur listan. Skicka bara en kommentar.