Nu är det snöfritt

Äntligen är det snöfritt! Just nu när dessa rader skrivs så skiner solen från en klarblå himmel. Termometern visar +7 grader. Det börjar alltså rycka i golftarmen, men så läser vi på hemsidan att banan är stängd.

Annat var det för några år sedan. Då spelade vi nästan i ur och skur. Kanske inte riktigt då vi blev överaskade av ymnigt snöfall på fjortonde hålet. Det var bara att fortsätta spela då grupperna framför oss spelade och strax var i mål. Det var bara att leta upp färgade bollar och spela vidare.

Här på åttans green.

Här är vi nästan hemma. Bara att göra hole i one så är det klart.

Det här var var för några år sedan det. Idag och med ålderns rätt hade vi avbrutit spelet långt tidigare. Då spelade vi om pengar. Alla satsade 20 kronor. Vissa dagar kunde vi vara et startfält om 40 personen. Den blev då en liten slant till de främsta.

Nu ska jag skära upp (tranchera) den grillade kycklingen vi köpte på hemväg från storandel. Naturligtvis köpte vi den av Tempo Bäckagård som absolut har de godaste grillade kycklingarna i stan. Smaken på kycklingen och tillagningstiden är oftast helt perfekt.

Till kyllingen äts Tempo Bäckagårds potatissallad. Dryck denna afton blir tysk 3,5 % tyskt öl Den är både smakrik och läskande.

Ha det gott alla.

14 Mar 2023

Välkommen

En sagolik golfupplevelse

En trevlig golfklubb

En annan golfklubb

Några av mina bilder

Skriv din e-postadress här

blogglista.se