Mitt skrivande

Om mitt enfaldiga skrivande som har svårt att bli färdigskrivet.

Dagar med KML
En dagbok dag för dag om tiden från diagnostig behandling och biverkningar fram till idag.

Morden i Skavböke
Et försök att skriva en deckare om några invandrare som befann sog olagligt i Sverige och livnärde sig på handel med "ej registrerade varor".

En mobbads vedermödor.
Handlar om mobbning i politik, skola och arbetsplatser där jag varvar vetenskap med egen och andras erfarenhet från nämnda platser.

Hon dog av lycka.
Handlar om en invandrarfamiljs dotter från att ha blivit med barn tillsammans med en man från ett menaland till hon blev befriad. Sedan hur hon med hjälp av förståndiga människor, tillsammans med en man vandrade .... stigar

373 dagar i dödens väntrum.
Handlar om en närståendes sakta vandrande mot en säker död. En skrämmande läsning om en människars sista dagar i livet i ett torftigt rum.  En historia för den som vill och orkar.

En författare författade delvis mitt dilemma:
"Ett vanligt fenomen bland författare som vill skriva romaner, är att bli skicklig på att skriva ”börjor” utan att någonsin ta sig igenom mitten och slutet.
Jag har skrivit mitten och slutet, vilket har en fortsättning i en ny historia. Tyvärr lider jag just nu av brist på "börjor”.

Välkommen

En upplevelse

Halmstad

Facebook

Instagram

Prenumerera

Skriv in din e-post här nedan för att få nyheter. Du kan när som helst ångra dig och gå ur listan. Skicka bara en kommentar.