Mellan coronapaneler

Det har varit tunnt med skriverier på denna min dagbok. Kan det bero på tradiga dagar med mycket tjat om covid-19 tro.

Berättelserna som oftast är innantillläsning från en pulpet och ganska intetsägande. Nära 3000 äldre människor har i stort sett mördats på grund av att det har saknats initiativ av så kallade chefer att använda syrgas till behövande.

Nu får stackars äldre människor ligga och dö med svår ångest som bara dövas med morfinpreparat. Det är förskräckande och förskräckligt i en modern demokrati. Tyvärr är tystnaden om dessa mördade äldre dånande.

I stället för att svenska medier berättar om kvävda äldre människor, oftast svenska medborgare, så koncentrerar media sig på en tvivelaktig individ som avled vid ett polisingripande.

Rasismen har nu och under lång tid haft två sidor. En vit och en svart. Numera även en brun skara bestående av "resenärer" från främmande land.

Dessa "resenärer" kommer till ett demokratiskt land med fria rättigheter. Tyvärr är inte dessa "resenärer" speciellt tacksamma för sin nya fristad.

De benämner svenska medborgare svennar, horor och otrogna. De tycker att Sverige är pest. Varför stanna kvar i ett land som är pestsmittat?

Min fråga är varför de kommer som "flyktingar" till Sverige och några veckoer senare åker på semester till det land de nyss flydde från. Det övergår mitt förstånd.

Nu struntar jag i det och skriver några rader på mina historier.

God kväll alla, denna svenska nationaldag.

6 Jun 2020

Välkommen

En sagolik golfupplevelse

En trevlig golfklubb

En annan golfklubb

Några av mina bilder

Skapa hemsidan med N.NU.

Skriv din e-postadress här

blogglista.se