Ljuset i tunneln

Söndag idag.
Jag vaknade förhållandevis tidigt. Vi ska lämna tillbaka vår fantastiska flyttvagn i morgon måndag. Därför blev det lite extra arbeta med flytt av de sista lådorna. Man kan med en suck uttrycka att vi äntligen ser ljuset i tunneln vad det gäller flytt av alla lådor. Nu hoppas vi att "byggfolket" får ordning på samarbetet så att köket strax blir klart. Vi längtar ju så efter att få ordning på vårt liv igen.

Här sitter vi när solen behagar visa sig så småningom. Vi har en ljuvlig balkong med sol från morgon till kväll. Jag förmodar det kommer att bli många sköna sommarkvällar här. Elgrillen kommer att bli flitigt använd. Troligen kommer "Tempomannens" olika blandvätskor till GT att användas. Lars var bland de första som introducerade dessa små flaskor.

En flitig dag kulminerade i en underbart varm dusch. När dessa rader skrivs är det skidor på TV och en Tuborg innanför mysdressen. Frida är en fantastisk tös. Jag hoppas att hon får lite lugn och ro efter sin pärs. All beundran för Frida Karlsson.

Mysdress på er.

8 Jan 2023

Välkommen

En sagolik golfupplevelse

En trevlig golfklubb

En annan golfklubb

Några av mina bilder

Skapa hemsidan med N.NU.

Skriv din e-postadress här

blogglista.se