Skidåkning idag med

Frun var uppe och bankade på mig idag. Upp med dig för det är Vasaloppet på TV. Eftersom jag blev purrad så fick frukosten bestå av en skiva god ost och en mugg kaffe.

Mitt intresse för andras motion har falnat betydligt, medan intresset för min egen motion har vaknat. Det beror på att midjemåttet börjar bli kortare, redan efter en vecka med LCHF. Det kan bero på vätskeförlust mer än på fettförlust.

Jag har redan börjat plocka med mina motionskläder från svunna dagar. Byxor och jackor är av god kvalitet och fortfarande användbara när midjemåttet blir än kortare. Joggarskorna har nog sett sina bästa dagar, så det blir en nyinvestering där.

Här är ett redskap som jag har börjat anväda flitigt, både på morgon och kväll. Än så länge 5 moment och 15 töjningar x 2.

Jag trodde nog att gummit borde ha varit krackelerat, men det är fortfarande  i bästa skick. Det kan bero på att det har lega mörkt och svalt. Bland annat så är det jättebra för golfsvingen. Jag fäster ena ändan i ett dörrhandtag och svingar åt båda hålllen. Det är en mycket bra golfövning.

Nu in i duschen. Ha' de folks.

7 Mar 2021

Välkommen

En sagolik golfupplevelse

En trevlig golfklubb

En annan golfklubb

Några av mina bilder

Skapa hemsidan med N.NU.

Skriv din e-postadress här

blogglista.se