funderingar och tankar

Jag är skräckslagen

Gör något åt moddarna (M) i region Halland. Jag hör dagligen om hur dödssjuka har blivit oerhört illa behandlade på sjukhuset i Halmstad. M-politikerna i regionen har degraderat sjukhuset i Halmstad till en vårdcentral med därför verkande sinnesslöa läkare. Jag tänker med skräck på om högern får makten i Sverige.

Här ett tidigare inlägg.

Frågan om sjukhus i regionen engagerar.

Vad jag har förstått så finns det ingen sjukvårdskunnig oppositionspolitiker i regionen och har nog aldrig funnits. Därför har moddarna fått härja fritt med dagens halländska sjukvård som resultat. Tyvärr saknar även moddarna kompetent och sjukvårdskunniga "politiker" med.

Jag fasar för nya mandatperioder med de fullständigt skrupelfria moddarna (M) och inkompetenta dödstysta oppositionspolitiker. Region Halland styrs av Moderaterna, Centerpartiet, Liberalerna, och Kristdemokraterna.

Jag har svårt att förstå är varför länets oppositionspolitiker med Socialdemokraterna, Sverigedemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet är dödstyst. Naturligtvis förstår jag varför Mp är tysta, för de förstår ingenting. Inte ens om sjukhusens klimat och miljö.

Som kontenat av ovan resonemnag undrar jag var region Hallands sjukvård kommer att hamna i en framtid?

Troligtvis blir det akutsjukhus i Varberg och Kungsbacka medan Laholm, Halmstad och Falkenberg kommer att fungera som vårdcentraler med "specialister i allmänmedicin" som undersöker sina patienter tills döden inträder.

Vill ni har en väl fungerande sjukvård i hela region Halland, så glöm bort M, C, L och Kd. Anledningen är att de bara tänker på de bäst bemedlade i Halland.

Var rädda om er.

18 Aug 2022

Välkommen till mig

Jan Sjöberg

Hemmabanan

Halmstad

Facebook

Instagram

Västkustliv

Prenumerera

Skriv in din e-post här nedan för att få nyheter. Du kan när som helst ångra dig och gå ur listan. Skicka bara en kommentar.