Idag föll jag till föga

Någon (frun) tog fram och värmde bröd i ugnen. Det luktade fasansfullt gott, så jag föll för frestelsen och bredde smör på ett stycke brödbit och tvärsulade, vilket innebär två sorters pålägg på samma brödskiva. Idag två skivor rostbiff och två skivor ost.

Efter detta kulinariska konststycke lockade frun med mig ut på golfbanan. Hon hade fått för sig att hon behövde en ny golfklubba. Så klart att hon for in i shopen när vi kom till golfbanan. Tejpa dessa klubbor bad hon My. Ut på rangen och prova. Det var första gången på länge som frun stått och tränat på Rangen. Så lämnade hon in klubboren igen.

Vi skulle ju gå ut på banan och spela. Jag tog det lugnt och lekte lite. På första hålet fick jag däng. På andra hålet, tredje hålet, fjärde hålet och femte hålet gjorde frun trepoängare. Sedan lugnade hon ner sig lite och spelade lite mer som vanligt på resten av rundan. Till slut 23 poäng.

Så summan av kardemumman, blir det nog ingen ny klubba för frun. Kanske bara lite övning innan hon går ut och spelar nästa gång.

När vi var på väg hem tyckte frun att hon behövde ett pris för sitt fantastiska spel. In på Tempo för att handla en kaka. Det blev en fastlagsbulle. Och eftersom det fanns två i paketet fick jag offra mig och delta i firandet. Alltså syndade jag två gången samma dag. Fy mig.

Jag gjorde ju det för den goda sakens skull – fruns fantastiska golfspel.

Ha det gott vänner.

6 Feb 2020

Välkommen

En sagolik golfupplevelse

En trevlig golfklubb

En annan golfklubb

Några av mina bilder

Skapa hemsidan med N.NU.

Skriv din e-postadress här

blogglista.se