Idag får kroppen vila

Under tre dagar har frun och jag packat det som ska med på nästa flytt. Snart är det slut på bärandet i en smal trappa. För i det nya boendet finns en nyrenoverad stor hiss.

När vi flyttade in i nuvarande boende fanns bara en fantastiskt fin lägenhet. Då hade vi inga tankar på att vi skulle bli äldre och krumma. Nu vet vi bättre och hade tur att får en toppenlägenhet - igen, men nu med hiss.

Nu blir det samma sak igen, nämligen fylla lådor med sådan som vi oundgängligen ska ha med oss. Vi kommer att lämna från oss saker och ting som varit oanvända under ett antal år, men det känns tråkigt att skiljas från "vänner".

Några prylar har flyttat från ett förråd till ett annat. Därför fick jag leka snickare och sätta upp hyllor på annan plats tillsvidare. Så i dagsläget finns våra prylar lite varstans.

Det ska därför bli skönt när allt är färdigflyttat. När alla prylar är på sin nya rätta plats. Troligen kommer frun att finna lägenheten ommöblerad när hon varit hemifrån några timmar. För, första möbleringen bruka sällan bli bra.

Efter förmiddagsfika gick vi en bra runda på "säkra stigar". Vi passerad en ICA-affär och köpte en Keno som gav 10 kronor i utdelning. Vi blev inte miljonärer, men vi fick ett litet tröstpris.

Nu vila i soffan efter intagande av fruns tillagade "dillkött", men med kyckling i stället för kalvkött. Jättegott.

Vi ses och hörs.

24 Oct 2022

Välkommen

En sagolik golfupplevelse

En trevlig golfklubb

En annan golfklubb

Några av mina bilder

Skapa hemsidan med N.NU.

Skriv din e-postadress här

blogglista.se