funderingar och tankar

Kryssa rätt och slätt

M-hycklare
Jag blir både ledsen och frustrerad när jag ser hycklarna och gycklarna Carl Bildt, Ulf Kristersson, Fredrik Reinfeldt i TV4. De ska gälla som experter när det berättas om kriget i Ukraina. Så erbarmligt taffligt och fjantigt av TV4.

Gratis pension
Carl Bildt fixade så att all världens invånare kunde/kan komma till Sverige och vara här tre år för att sedan inkassera svensk pension. Troligen även pension som medborgare i sitt eget land. När de tre åren passerat kan de flytta tillbaka hem igen - då med dubbla pensioner.

Särintresse
Fredrik Reinfeldt vet vi ju vad det var för en kuf. Som statsminister lyckades han förstöra mycket i vårt samhälle. Mycket mer än många andra före honom lyckats med. Han lade ner värnplikten och sålde ut bla helikoptrar till en symbolisk summa. Han skänkte bort försvarets sjukvårdsutrustning. En utrustnin som hade behövts vid pandemins utbrott.

Minns då att Fredrik Reinfeldt ansåg vårt, alltså Sveriges försvar vara ett särintresse. Nu är han militär expert.

Kommunalråd
Ulf Kristersson var lite "ovanlig" som kommunalråd och borgarråd. Efter valet 2006 blev Ulf socialborgarråd i Stockholms stad. Under tiden som socialborgarråd fick han ett hyreskontrakt på en fem-rumslägenhet i Stockholm av Ersta Diakonisällskap. En förundersökning om mutbrott av både Ulf Kristersson och en person i föreningens ledning startades. Förundersökningen lades sedermera ned med motiveringen att Ulf Kristersson inte hade direkt makt över bidragsutdelningen. 

Privatisering
M, det vill säga moddarna, vil privatisera hela Sveriges samhällsfunktion om de kan. Bland annat privatisera ”samhällsfunktioner” såsom skolor och äldrevård. M och deras vänner har som enda mål att tjäna så mycket pengar som det bara går, men med den minsta ekonomiska insatsen. För att nå målet – den yttersta rikedomen, tar man hjälp av svenska medborgares skattemedel.

Till er väljare vill jag bara säga: Att fela är mänskligt, att göra om felet är ett djävulens verk!

Kryssa rätt!

15 Aug 2022

Välkommen till mig

Jan Sjöberg

Hemmabanan

Halmstad

Facebook

Instagram

Västkustliv

Prenumerera

Skriv in din e-post här nedan för att få nyheter. Du kan när som helst ångra dig och gå ur listan. Skicka bara en kommentar.