Golfframtid

Det blir endast lite sporadiskt skrivande här. Det beror på mitt andra skrivande. Jag bygger bloggar, hemsidor och skriver på egna berättelser (böcker). Jag har därför inte haft tid skriva här. Nu är arbetet med bloggar och hemsidor till största delen färdigt.

Så har det blivit dags för att tänka på golfåret 2022.

Tidigare år har medlemmar som spelar seriespel tjatat på mig så att jag snabbar mig att fylla 75 år. Nu går det ju inte att snabba på tiden, som väl är. Så, jag fick samla i ladorna. Alltså träna för att få jämnhet i spelet.

Nu när jag blivit några år äldre kommer lagledaren för H75-laget och frågar mig om jag fortfarande var intresserad av seriespel. Naturligtvis är det både trevligt och kul att mäta sig med golffolket här på Västkusten.

Jag tränade ganska mycket på hemmabanan när vi hade gratis rangebollar, men på grund vissa av medlemmars givmildhet mot ickemedlemmar när det gällde att dela ut rangebollar, så förlorade vi medlemmar möjligheter att träna med ”gratisbollar”.

Tror jag slog minst 500 bollar i veckan. Ibland mer.

Mina golfvänner har gått med i Halmstad Golfarena. Träningsmöjligheterna är mycket goda och det kostar 258 kronor/månad. Man får då använda alla arenans golffaciliteter, med uppvärmda utslagsplatser och inomhus puttinggreen.

Frun ställer sig positiv till ett medlemskap för mig. Så, vi får se hur det blir i år.

 

2 Apr 2022

Välkommen

En sagolik golfupplevelse

En trevlig golfklubb

En annan golfklubb

Några av mina bilder

Skapa hemsidan med N.NU.

Skriv din e-postadress här

blogglista.se