Förhoppningarna som grusades

Igår söndag ställde frun och jag upp i en scramble-tävling på hemmaklubben. Det var duktiga konstnären Dagmar Glemme som stod för prisbordet.

Vi har spelat den här tävlingen tidigare och stått på prispallen några gånger. Det blev fina tavlor och en keramikvas de gångerna.

Den här gången blev det missförstånd mellan tävlingsledningen några av oss äldre. Vi fick spela från ett tee som bara tillhör den yngre kadern golfspelare.

Frun tyckte som eljest att jag inte skulle bråka. Av den anledningen blev det ganska jobbigt att hålla jämna steg med "ungdomarna" när det gällde längden på utslag.

Jag skulle allt ha smugit in till receptionen och bråkat ändå. Vi satte vi 300 kronor i startavgift och då vill man ju har tillbaka startavgiften i form av trevliga priser.
Eller hur?

Det ska nämnas som positivt var skicket på golfbanan som har ändrats från miserabelt skick till nästan excellent. Greenerna är ännu inte parkett-golv-snabba, men acceptabla.

Idag var vi ute på banan och spelade 9 hål. Frun tog igen förlorad mark från igår och klämde till med 20 poäng. Grattis till det.

Nu blir det att ladda upp för nya golfäventyr.

Ha det gott i sommarvärmen.

27 Jun 2022

Välkommen

En sagolik golfupplevelse

En trevlig golfklubb

En annan golfklubb

Några av mina bilder

Skapa hemsidan med N.NU.

Skriv din e-postadress här

blogglista.se