funderingar och tankar

Flyg mer

Plötsligt har det blivit dödstyst i svenska medier om Greta. Jag minns en före detta vice president som blev bottenlöst rik med påståendet om att jorden skulle gå under.

Al Gore blev extremt rik med påståenden om att polarisen skulle vara helt borta redan – för några år sedan. Han hade som vi som visste då och vet idag, helt fel.

Pengarna som han fick till sig har han kvar då det är ofarligt och utan konsekvenser att marknadsföra helt vansinniga och verklighetsfrämmande påståenden.

Svensk välfärd och svensk livskvalité skadas av personer som skapar påståenden som skadar vårt samhälle. I synnerhet glesbygden och de som producerar mat i Sverige åt Sverige.

Det senaste stuntet av miljöterroristerna är flygskam, vilket ger det svenska samhället mycket skadliga reaktioner.

Nu ska vi avhålla os från resor för att hindras se hur miljön ser ut i övriga världen. Tyvärr får klimatterroristerna medhåll av klent begåvade och räddhågade svenskar.
Och i synnerhet av klent begåvade och räddhågade "journalister.

Nu ska jag ut på Internet för att söka efter resor till främmande land för att se om det är så farligt där som vissa påstår. Flyg mycket folk, för det sparar både tid och miljö.

Ha en skön kväll svenska folket.

29 jul 2022

Välkommen till mig

Jan Sjöberg

Här händer det

Veronica & Niklas

Facebook

Instagram

Svenskt kött

Prenumerera

Skriv in din e-post här nedan för att få nyheter. Du kan när som helst ångra dig och gå ur listan. Skicka bara en kommentar.