En seriös bloggares signum

Se, hör och lär är mitt mantra. Så även när det gäller bloggande. Jag har bloggat på olika plattformar sedan början av millenniet. Då var jag politiker tyckte jag behövde marknadsföra mina fantastiska idéer. Det som slår mig när det gäller populära bloggar är de fantastiska fotona/bilderna.

Jag använder oftast en tidig iPhone 8 som kamera. En får då vara noga med ljuset och skuggorna. Ibland finns inte den tiden och då får en försöka mixtra med Macens "Bilder". Ibland går det men ibland hamnar bilderna "Bland de senaste raderade".

Den här kameran köpte jag för ganska länge sedan. Bilderna blir ofta bra när kameran är laddad. Det finns en bra batteriladdare, men då måsta jag ta ut batteriet ur kameran och då tappar kameran alla inställningar. Det finns ett litet uttag för en sladd till en annan laddare så att jag slipper ta ut batteriet, men den "sladden" har försvunnit i någon flytt.

För några år sedan köpte jag en begagnad Nikon D5100 kamera. Den tog helt fantastiska bilder när den fungerade. Det fanns ett litet kugghjul som hoppade ur ibland och då fungerade inte kameran. Det gick att fixa, men det blev mycken förlorad tid mellan tagningarna.

Så jag fick lämna tillbaka kameran till säljaren som i detta fall var till Tradera. Tradera är bra att handla med. Alltid pengarna tillbaka om det är något fel på köpta produkter.

Ha' de gött.

7 Jan 2023

Välkommen

En sagolik golfupplevelse

En trevlig golfklubb

En annan golfklubb

Några av mina bilder

Skapa hemsidan med N.NU.

Skriv din e-postadress här

blogglista.se