Det börjar lite försiktigt

Idag drog frun iväg mig till ett blivande bostadsområde. På väg hem drog hom iväg mig "till skogs" för att plocka lite blåbärsris.

Så här såg rundan om 3,5 kilometer ut.

Det är inte bara promenaderna som har påbörjats, utan även intaget av nyttig föda har återställts til tidigare nyttiga intag. Jag fick en släng av typ-2-diabetes. Då ändrade jag kosten samtidigt som jag spelade fler golfrundor.

Tyvärr har vädret på västkusten gått mot en ny istid, trots förståsigpåarnas spådomar. Därför har det blivit lite mindre rörelser under några månader. Det får vi ändra på nu.

Naturligtvis blir det inga stora yviga gester här. Det blir inga fantastiska bilder från nya sköna slingors rundor i omgivningarna. Troligen kan det bli siffror från måttbandet och vågen eftersom målen innehålles.

Det blir fortsätttningsvis bilder och texter från mitt vackra Västkusten efterhand som jag upptäcker nya vackra vyer. Med följande bild, önskar jag våren åter.

Våren är för mig den vackraste tiden på året. Då vaknar naturen till liv efter en lång tids vila. Jag tänker då på The Rose av Bette Middler.

Var rädda om er där ute i viruslandskapen.

3 Jan 2022

Välkommen

En sagolik golfupplevelse

En trevlig golfklubb

En annan golfklubb

Några av mina bilder

Skapa hemsidan med N.NU.

Skriv din e-postadress här

blogglista.se