Det är dags för nyårslöften

Jag slutade med nyårslöften för ganska längesedan eftersom jag kom på att det fanns så mycket annat att göra än att låsa fast sig vid svårhållna löften.
Jag citerar Martina Johansson här:

Apropå träning och annat hälsorelaterat så närmar sig januari med stormsteg, vilket är en tid för överfyllda gym och hälsomotiverade människor. Det är en viss energi att ha ett helt nytt år framför sig, med allt vad det innebär. Jag vet dock att många av er inte gillar nyårslöften för att det känns krystat och att man borde kunna sätta mål och skapa nya vanor när som helst på året. Det håller jag förvisso med om, men jag har personligen en lång tradition av nyårslöften och tar det på fullaste allvar!

En tidig och för oss golfspelare en svår vinter, har det inte blivit några golfrundor sedan slutet av november. Alltså mycket stillasittande med datorn i knäet för att skriva nid på alla möjliga och omöjliga mediala sidor. På grund av det orörliga livet har vikten tagit ett skutt uppåt, eller så här:

”Nu är det hårda bud i Saratoga”.
Idag tittade vågen både undrande och anklagande på mig och frågade på våg-språket vad den hade gjort för ont eftersom jag måste belasta den med min julens vikt. Jag svarade den då på våg-språket så klart, att det naturligtvis var naturens fel. Snö is och kyla har satt punkt för allt golfspel sedan slutet av november. I att bara vandra utmed vägar och stråk finns ringa tjusning.

Å att äta en sån här snorbulle, gör inte saken bättre.

Det blir att sätta lås på skafferi och kylskåp ett tag nu. Tror att asketeri efter frosseri är en bra grej.

Så här säger Martina:

Nyår är inte något festligt för mig. Det är dagar av att sammanställa det gångna året samt att åter-kalibrera mig själv i enighet med mina mål.

- Vad vill jag behålla?
- Vad behöver jag kasta bort?
- Behöver jag lära mig något nytt?
- Behöver jag nya egenskaper eller personlighetsdrag?
- Vem behöver jag vara för att få det jag vill ha?

Så därför är räkenskapens tid kommen.

Efter nyår och trettonde kommer jag att börja följa Martinas Johanssons förslag på leverne enligt - Biohacking.

Jag önskar er ett gott slut på det gamla året och ett Gott Nytt År.

Följ mig gärna om ni vill och orkar.

30 Dec 2021

Välkommen

En sagolik golfupplevelse

En trevlig golfklubb

En annan golfklubb

Några av mina bilder

Skapa hemsidan med N.NU.

Skriv din e-postadress här

blogglista.se