Dåligt med skrivande

Det har varit dåligt med skrivande här och på mina hälsobloggar. Det är så mycket som händer och sker i samhället idag, så man blir less på det mesta.

Familjen har begåvats med 18 gratiskanaler. Alla inklusive Svt 1 och 2 har så mycket reklam så en kan spy åt det. Hur farao tevekanalerna kan betala för skräpreklamen som visas övergår mitt kaput.

Sätter jag på teven för att se om det visas något trevlig, så kommer olika paneler i blickfånget. Man diskuterar allahanda bekymmer i samhället och i andra samhällen.

Det enda godtagbara idag är att hitta en bok där författaren flyr från verkligheten ut i friheten. Då läser jag och följer med. 

Sedan tid tillbaka skriver jag på egna olika historier. Mest verklighet, men även lite verklighetsflykt. Det svåra är att skriva med flyt så att läsaren fängslas och inte vill släppa boken. Kanske en andra och en tredje bok då kan följa på den första.

Nu plingade teefonen. Det var frun som är på väg hem från golfspel. Ette enda ord - KAFFE. Vilket så klart innebär/betyder att jag sak sätta på kaffe och tina något gott från frysen i "bullteven".

Ha det gött så länge.

Ps
Håll avstånden så ses vi här igen!
Ds.

24 Apr 2020

Välkommen

En sagolik golfupplevelse

En trevlig golfklubb

En annan golfklubb

Några av mina bilder

Skapa hemsidan med N.NU.

Skriv din e-postadress här

blogglista.se