Dagens LCHF

Efter lättfrukosten med en skiva ost och en mug kaffe, blev nästa mål som en brunch. Gårdagens kyckling med smält smör blev min lunch. Äkta smält smör är fantastiskt gott till mycket.

Till middag lagade frun ärtdoftande kycklinggratäng. Frun hade jasminris och jag hade djupfryst bladspenat tidan i smör och 40 procentig grädde. Fett är livet se.

Under många år var ägg och fett livsfarligt för hjärta och blodkärl, medan kolhydrater och socker var livsviktigt och det som höll människor smala och friska.

Idag med förfinade mätmetoder vet vetenskapen bättre. Tyvärr så blir sundhetens förespråkare fortfarande förföljda. Annika Dahlqvist och Ann Fernholm är några "lokala".

Nina Teicholz är en annan som skriver och håller föredrag om nyttigheten av LCHF. Tim Noakes från Australien har fått utstå mycket från Big Pharna. Äntligen har Big Pharma lagt ner.

Kanske bara tillfälligt. Big Pharmas mediciner mot förmodad fetma där statiner är en va de mest förskrivna. Statiner är en av de största inkomstbringarna för de skrupelfria "medicinmännen".

Läkaren behandlar patienten, naturen läker honom.

7 Mar 2021

Välkommen

En sagolik golfupplevelse

En trevlig golfklubb

En annan golfklubb

Några av mina bilder

Skapa hemsidan med N.NU.

Skriv din e-postadress här

blogglista.se