funderingar och tankar

Celebert besök i Halmstad

Idag var vår statsminister Magdalena Andersson på besök i Halmstad. Det var stor uppslutning av "folket på gatan". Så klart smög det omkring maskerade politiker av annan valör, för att lära sig.

Naturligtvis trängde jag mig fram mellan "färgade och ofärgade" lyssnare och ställde frågan om högkostnadsskydd vid tandvård. Magdalena och jag var överens.

Naturligtvis har jag koll på henne och det hon säger. Till skillnad från mobben (de andra sju partierna) berättar Magdalena om hur det är och hur det kan bli.

Visst är det märkligt att alla politiker idag är Socialdemokrater. Alla politiker och partier vet exakt vad Socialdemokraterna vill och har gjort. När jag frågar vad de övriga partier vill göra, så får jag en broschyr och en pamflett i min hand. Hahaha.

Om det var val idag så skulle valsedlarna gå till Magdalena Anderssons parti. För idag ser jag inget parti och ingen av partiledarna som skulle kunna axla Magdalenas ansvar och tyngd. Ingen med hennes utbildning heller, för den delen. Så nu vet ni.

Ha det gött i den sköna sommaren.

13 Aug 2022

Välkommen till mig

Jan Sjöberg

Hemmabanan

Halmstad

Facebook

Instagram

Västkustliv

Prenumerera

Skriv in din e-post här nedan för att få nyheter. Du kan när som helst ångra dig och gå ur listan. Skicka bara en kommentar.