Om mig

Jag heter Jan Sjöberg och är en typisk fyrtiotalist (1946), tillika en "radikal" socialliberal filosof, som njuter av livet. Jag är gift med en god hustru tillika vän sedan 1969. Vi är stolta föräldrar till tre duktiga och älskade barn.

År 2017 började jag en inre och yttre resa mot bättre hälsa, en smidigare kropp, ett skönt välmående och därmed en bättre livskvalitet. Troligen ett ännu bättre golfspel då med? Den resan fortsätter nu år 2018.

Sedan något år tillbaka försöker jag skriva ihop en historia som ligger mig varmt om hjärtat. Historien handlar om dagens smutsiga "religioner" och om ren äkta kärlek. Jag skriver även om mobbning på arbetsplatser, där jag varvar känd teori med eget flerårigt "lidande".

Emellanåt skriver jag små tal för vänner. Jag hjälper även till att skriva insändare för någon som vill försöka påverka. Till min hjälp har jag den retorik och pedagogik jag läst på högskola under senare år.

Under mitt senaste uppdrag för mänskligheten arbetade jag som medicinskteknisk ingenjör inom akutsjukvården. Fortfarande saknar jag det oerhört intressanta arbetet med och på sjukhusets neonatalavdelning. Det var en fantastisk tid.

Under perioder verkade jag som politiker i länsförbund, fullmäktige och skolnämnd.
Jag var även politiker under en period i Svenska kyrkan vid riksmöten, i fullmäktige och i kyrkoråd.

Golfnyheter

Golfhistoria

Cirkeln är sluten

Ordspråk: Håll huvudet kallt, hjärtat varmt och händerna rena.

_________________________________________________________________________

Gör din egen hemsida, prova gratis

Om du behöver hjälp med något i ditt skapande? Kontakta SussCreations!
_________________________________________________________________________