Om mig

Jag heter Jan Sjöberg och är en typisk fyrtiotalist (1946), tillika en "radikal" socialliberal filosof, som njuter av livet. Jag har varit gift med en fru och tillika vän sedan 1969.
Hon/vi har skapat tre mycket duktiga och sociala barn.

Sedan en tid tillbaka gör jag en inre och yttre resa mot en bättre hälsa, en smidigare kropp, ett skönt välmående och därmed en bättre livskvalitet. Kanske även ett bättre golfspel då?

Under mitt senaste uppdrag för mänskligheten arbetade jag som medicinsk ingenjör inom akutsjukvården. Fortfarande saknar jag det oerhört intressanta arbetet med och på sjukhusets neonatalavdelning. Det var en fantastisk tid.

Under perioder verkade jag som politiker i länsförbund, fullmäktige och skolnämnd.
Jag var även politiker under en period i Svenska kyrkan vid riksmöten, i fullmäktige och i kyrkoråd.

På äldre da’r, har jag läst Pedagogik, Retorik, Administrativ teknikMedicinteknisk säkerhet och Medicinsk management på högskolor och Universitetet.

2011 var jag "golfvärd" i Val d' Este, Spanien. Jag körde och åkte buss runt 600 mil på de spanska vägarna för att hämta och lämna golfspelare under 8 veckor. Det var en fantastiskt trevlig men oerhört arbetsam tid. Om jag skulle göra om det? Japp.

Jag skulle kunna lägga till detta lilla arbete med: Äldreomsorgen i Halmstad som CV. 

Understundom sjunger jag i körer. Nu i oktober skulle jag ha varit med och framfört Faurés Requiem i St Nikolai oratoriekör, men blev störtförkyld och fick ställa in mitt medverkande. 

Sedan något år tillbaka försöker jag skriva ihop en historia som ligger mig varmt om hjärtat. Jag söker nu yta och djup med snabbt flyt.

Ordspråk: Håll huvudet kallt, hjärtat varmt och händerna rena. (Cecilia Wikström, L)

_________________________________________________________________________

Gör din egen hemsida, prova gratis

Om du behöver hjälp med något i ditt skapande? Kontakta SussCreations!
_________________________________________________________________________